TERRA

Apartma Terra obkroža resna, zemeljska avra, kar dokazuje s svojimi pastelnimi, že skoraj kožnimi toni. Odražajo se skozi vse ambiente, hkrati pa “enobarvnost” popestrijo z živahnimi, kontrastnimi dodatki. Vselej je pripravljen na objem bodočega obiskovalca, ki bo v njem užival sproščeno, od jutranjega svita do sončnega zahoda.


Več o apartmaju Terra

AQUA

Apartma Aqua se obiskovalcu v nadstropju predstavi kozmopolitansko, vsestransko in lahkotno. Ne pretirava z materiali in se osredotoča na vzdušje prostora. Z izborom naravnih materialov, ter občasnim rastlinjem še dodatno osveži počutje. Glavni bivalni prostor omogoči izhod na balkon, ki skupaj z razgledom daje občutek mediteranskega, spalni predel pa je s kančkom intimnosti diskretno pomaknjen v ozadje.


Več o apartmaju Aqua


NATURA

Natura obiskovalca prepriča z izborom modernih materialov, ki dihajo in prinašajo lahkotnost. Z barvnimi toni od bele do pastelno rumene in zelene umirjajo dogajanje, ob tem pa prispevajo k izjemno svetlim prostorom. Vsak obiskovalec bo zagotovo zadihal s polnimi pljuči.


Več o apartmaju Natura


Image title
Image title
Image title